Tillsammans når vi framgång!

På Businesspassion så hjälper vi varandra att nå framgång i karriären, göra nya affärer, partnerships, sponsorships, utöka ditt nätverk och hitta vänner för livet! Vi avslutar med fest! Torsdagen den 21 februari kl.17-21. Café Opera är värd för eventet och bjuder på tilltugg & kompispriser i baren.

Program:

TESLA – Vi får exklusivt besök av Tesla! Andy Rietschel, Enterprise Sales Manager Nordics som presenterar Teslas framgångssaga och vi får visning av Teslas olika bilmodeller.

IHM Business School – Vad behöver du och dina medarbetare för att växa? Att utveckla konkurrenskraft handlar om ledningens och medarbetarnas förmåga att omvandla nya förutsättningar till kommersiell framgång. IHM hjälper dig att se och förstå konsekvenserna av förändring och ger er rätt kunskaper, verktyg och träning att leda, styra och utveckla. Alltid med affären i fokus.

Businesspassion Networking – Vi arrangerar speedmöten med företag som ger dig det du söker. Vi kommer att kontakta dig för att utforska vilket behov du har och matcha dig med rätt personer på rätt företag.

Välkomna!

Vi använder tjänsten Invajo för att hantera våra events. Du kommer därför att skickas vidare till vår anmälningssida hos dem när du klickar på länken. Anmäl dig här