Partners

Bli medlem och få inbjudningar till våra gratisevents du också - Läs mer här

Partners

Vad är Businesspassion och varför finns vi till?

Nätverket grundades 2018 av Ulrica Forsman och Anders Frisk.
Syftet med nätverket är att hjälpa våra vänner och kollegor till större framgång i karriären, och deras företag att skapa en unik relation med deras befintliga och via nätverket nya kunder byggt på Customer Experience Management för att skapa ett starkt avtryck av er träff.

Målet är att vi tillsammans skapar Sveriges starkaste personliga nätverk i affärsvärlden.

Målgruppen är via vänner och kollegor som har en ledande befattning i näringslivet. Nätverket består av ca 6.000 direkta och 50.000 indirekta personer som bjuds in för att umgås och samtidigt ta del av era produkter och tjänster. På träffarna möter ni beslutsfattare från bl.a Scandic, American Express, Bonnier, TV4, H&M, IHM och många fler!

Vad innebär det att samarbeta med Businesspassion?

Tänk dig att du har en plats där du kan köra din AW med dina anställda eller att du kan se till att bjuda kunderna på en trevlig kväll fullt av intressanta möten och upplevelser i form av föreläsningar, skratt och bra musik samtidigt som de bjuds på tilltugg och goda drinkar. Här har ni möjlighet att möta beslutsfattare som vanligtvis är väldigt svåra att nå och få tid med genom speedmöten för er på plats.

Tanken är att vi möter deltagaren utifrån sin egen preferens och önskan med nätverksträffen. Genom detta skapar vi ett tillstånd som öppnar för nyfikenhet och därmed relationsbyggande.

Hur går det till rent praktiskt?

KL 17.00 kommer mat och dryck in och lokalen fylls med trevlig musik.

Kl 18.00 startar vi upp med de förbokade speedmötena som syftar till att göra affär på plats eller i närtid med nätverkets övriga medlemmar.

Kl 19.00 väntar föreläsningar med förebilder och inspiratörer inom näringslivet eller mediabranschen.

Kl.20.00 fortsätter vi med mingel tills vi avslutar 21.00.

Vad består medlemskapet av?

1. Bli medlem
Att bli medlem i Businesspassion kostar inget – men ger desto mer.
Vi tror nämligen på The Power of Networking – när ditt nätverk öppnar nya dörrar. Som medlem får du inbjudningar till våra events, där du kan knyta nya kontakter med andra medlemmar. På eventen kan du samtidigt ta del av våra partners, föredragshållares och värdars erbjudanden.
Du får också vårt nyhetsbrev med tips, pepp och inspiration, samt erbjudanden från våra utvalda partners och Club Businesspassion medlemmar, 12 gånger per år.
Medlemskapet i Businesspassion är ditt första steg när du vill knyta nya kontakter, där din egen mingelkompentens blir en avgörande framgångsfaktor.

2. Club Businesspassion
När du vill öka dina chanser till att skapa nya möjligheter och business, så går du med i Club Businesspassion.
Som medlem i Club Businesspassion har du ytterligare möjligheter att visa upp ditt företag och dessutom får du marknadsföra dig med riktade erbjudanden mot nätverkets medlemmar. Detta görs via Businesspassion By Forsman & Frisks digitala kanaler vid 12 tillfällen per år.
När du är medlem i Club Businesspassion behöver du inte längre bara förlita dig på din egen mingelkompentens, utan du får även vår hjälp med att knyta nya kontakter och marknadsföra dina erbjudanden.
Värde per år: 12 000 kr.

3. Partnerskap
Vill du ytterligare stärka dina möjligheter att skapa möten och avslut på plats med nätverkets medlemmar och gäster?
Som Partner ökar du din exponering mot nätverkets medlemmar ännu mer. Som Partner få du en utställningsplats (ca 2 m2) vid varje event, med möjligheten att ta möten och samtal med nätverkets gäster och medlemmar. Som Partner får du även förtur till att bjuda in era kunder och anställda som gratis tar del av upplevelserna på plats.
När du är Partner är det bara din egen fantasi som begränsar dina chanser till att skapa nya kontakter, möjligheter och business.
Värde per nätverksträff 10 000 kr.

4. Värd
Som värd får man som företag den exklusiva möjligheten att visa upp sina lokaler och låta nätverket prova på mat och dryck. Som värd hälsar man välkommen från scenen och promotar ev erbjudanden direkt mot nätverket och får ställa ut som partner för samma tillfälle.
Värde per event 50 000 kr.

Hur blir jag partner?

Kontakta Anders på anders@businesspassion.se

Urval av partners.

Matkomfort

Matkomfort

Matkomfort förbereder din vardagsmat från grunden i sitt eget kök i Tyresö.

läs mer
Livebrand

Livebrand

Livebrand medverkar som partner till Business Passion i syfte att hjälpa företag inom nätverket med produktioner av livemöten, konferenser och event.

läs mer
Södra Teatern

Södra Teatern

Södra Teatern och Mosebacke är ett av Stockholms äldsta och mest mytomspunna kulturetablissemang som skapar gränsöverskridande upplevelser.

läs mer
Zenap

Zenap

Zenap är en webb och reklambyrå som skapar digitala lösningar som engagerar och levererar resultat.

läs mer
IHM Business School

IHM Business School

Vi utvecklar kompetensen som utvecklar näringslivet. På IHM skrotar vi gamla sanningar och finner nya vägar som stärker konkurrenskraften i svenskt näringsliv.

läs mer