Kommande events

Bli medlem och få inbjudningar till våra gratisevents du också - Läs mer här

Kommande events

Anmäl dig till Businesspassion på Södra Teatern den 11 september.

Prestera och må bra!

Välkommen till Sveriges snabbast växande nätverk Businesspassion! Businesspassion är ett unikt nätverk skapat av vänner som hjälper varandra att nå framgång i karriären, utöka ditt nätverk och hitta vänner för livet!

Hur gör man för att prestera och må bra? Vår föreläsare från Centrum för Högpresterande System; Anne, elittränare och förbundskapten ger oss sina tips på hur organisationer skapar bästa förutsättningarna för individer, grupper och lag att trivas, må bra och samtidigt kunna prestera på en hög nivå över tid. Vi får framgångstips från IHM Business School och avslutar med att Businesspassion fördelar oss i grupper för att bättre lära känna varandra. Vår värd denna gång är Södra Teatern som öppnar upp sin nyrenoverade Salong för oss den 11 september, kl.17.00-20.00.

Intill Mosebacke torg mitt på Södermalm huserar en av stans mest kända och mångfacetterade mötesplatser. Södra Teatern byggdes på 1800-talet och bjuder idag på allt från restaurang till nattklubbar, barhäng, konserter och festivaler. Här hittar du även den sommaröppna Mosebacketerrassen, ett omtyckt vattenhål med vykortslik utsikt över hela Stockholm.

Grym nätverksträff där massor av spännande möten skapades, för oss generade det ett flertal bokade möten som förmodligen kommer leda till affär. Längtar till nästa Business Passion!
/Maximilian Müller – PushAppy