Inspiring people to create future business

Vi utvecklar kompetensen som utvecklar näringslivet. På IHM skrotar vi gamla sanningar och finner nya vägar som stärker konkurrenskraften i svenskt näringsliv.

Vi hyllar människor som leder, investerar i och banar väg för intraprenörerna, så att de kan innovera, lösa problem och undanröja hinder för förnyelse. Vi tror på modiga människor som vågar ta risker, och som vet att snabbaste vägen till framgång är att se motgång som lärdom.

Hos oss får entreprenörer omge sig med likasinnade som sporrar dem till vassare idéer och hjälper dem att finslipa. Vi ger medarbetare aktuell och relevant kunskap för att de ska bli mer självgående och ta ansvar för sitt bidrag till affären. Efter en tids hårt arbete på IHM stärker de sina företag med nytt självförtroende, mod och kompetens att agera och förändra.

Vad behöver du och dina medarbetare för att växa?
Att utveckla konkurrenskraft handlar om ledningens och medarbetarnas förmåga att omvandla nya förutsättningar till kommersiell framgång. Vi hjälper er att se och förstå konsekvenserna av förändring och ger er rätt kunskaper, verktyg och träning att leda, styra och utveckla. Alltid med affären i fokus.

Hos oss hittar du korta, intensiva kurser, terminslånga utbildningar och vår egen internationellt gångbara examen Marknadsekonom DIHM, SeQF nivå 6. Allt du hittar i vårt kursutbud kan företagsanpassas till era specifika utmaningar.

IHM Business School är en privat, fristående affärsskola helägd av den ideella stiftelsen IHM. Verksamheten bedrivs vid egna skolor i Stockholm, Göteborg och Malmö och ute hos våra kunder.

Om du har frågor beträffande hur IHM kan hjälpa erat företag eller dig som person så går det bra att höra av sig till Joakim Forsgren

Joakim.forsgren@ihm.se

0767242117